021/6210333 office@ramona.rs

Vreće za smeće

 

Glavni proizvod u našoj firmi jesu vreće za smeće. Ponosimo se prvenstveno dugotrajnim kvalitetom naših vreća i vrlo konkurentnim cenama, koje nam omogućava kompletan ciklus reciklaže koji imamo u našem pogonu. Naše vreće se prave u potpunosti od recikliranih materijala, što znači da od otpadne plastike koja se sakuplja širom države, mi pravimo gotov proizvod koji se ponovo plasira na tržište. Ovime doprinosimo kako očuvanju životne sredine, tako i smanjenju proizvodnje novog otpada. Posebno smo ponosni na činjenicu da sve ovo nimalo ne utiče nepovoljno na kvalitet našeg proizvoda, koji ostaje na vrhunskom nivou.

 

Naše vreće za smeće izvozimo u više evropskih zemalja. Na našem tržištu smo takodje pristuni dugi niz godina, što sa našom robnom markom Sans Roll, što kroz uslužnu proizvodnju za druge robne marke.

Naš standardni program Sans Roll je dostupan u sledećim dimenzijama:

40L 500x700

60L 500x1000

120L 700x1100

150L 800x1100

Ostale vreće

 

Pored rolovanih vreća, proizvodimo i vreće u bloku za raznorazne primene. Prednost ovakvog pakovanja jeste što možemo da postignemo puno veće dimenzije i debljine nego što je slučaj sa rolovanim. Za svaki zahtev kupaca možemo naći rešenje. Slobodno nas kontaktirajte ukoliko su vam potrebne vreće nestandardnih dimenzija ili debljina.

Sve naše vreće mogu da se rade u bilo kojoj boji. Od crnih, preko providnih, do plavih, zelenih, ljubičastih itd. Takodje smo u mogućnosti da radimo sve vidove pripreme za tražene vreće (UV stabilizacija, priprema za štampu, antislip itd.)

Kese

Tregerice

Standardne plastične kese koje se mogu videti svuda – od lokalne trgovine do najbliže pijace. Dostupne u sledećim standardnim dimenzijama:

220 X 450

250 X 510

300 x 600

 

 

Po dogovoru radimo i nestadardne dimenzije.

Mađarice

Plastične kese veće debljine od standardnih. Prave se od mešavine LDPE i HDPE materijala, što im omogućava mnogo veću čvrstinu. Dostupne su u sledećim dimenzijama:

280 X 530

400 X 650